Hasznos könyvek

Ezen az oldalon a könyvekről szól minden.

Olvasni nagyon jó. Szeretjük a könyveket. Az olvasás egyre népszerűbb. Milyen jó is az, amikor találunk egy-egy érdekes regényt, krimit, romantikus olvasmányt. A könyv illatát nem lehet összetéveszteni semmivel. Különös varázsa van a könyveknek. Nem telik el olyan hónap, amikor vásárolnánk, de egy kicsit borsos az ár. Egy-egy kedvencet még csak-csak megveszünk, az ismeretterjesztő könyvek azonban nem olyan kapósak.

A honlapon ajánlott könyvek mindegyike megtalálható könyvtárban. Tudom, mert én is onnan kölcsönöztem ki olvasásra. Így sok-sok pénzt költhettem másra, mivel először a könyvtárit olvastam, tanulmányoztam és csak azután, az  általam legértékesebbnek vélt könyveket vásároltam meg. Azoknak, akik falják a könyveket, különösen ajánlom ezt az oldalt. A felsorolt könyvek közül havonta akár tíz könyv is kikölcsönözhető a könyvtárakból.

Az itt felsorolt könyvek mindegyikét tudjuk hasznosítani nap mint nap.

Kezdetben, 2013-ban, ötvenéven felülieknek terveztem  a közérzetjavító könyvek weboldalt, hogy akik jól akarják érezni magunkat a mindennapokban, szeretnének fejlődni, tudásukat gyarapítani, a felsorolt könyvek között találjanak magunknak valót. Tapasztalataim azt mutatják, hogy nemcsak ez a korosztály, hanem a fiatalabb és az idősebb generációi képviselői is érdeklődnek ezek után a könyvek után.

Könyvajánló a honlapon:

Peggy W. Brill: Fájdalomcsillapítás – gyorsan, természetesen

“Egy egyszerű mozdulat tízszer, egy pozíció kitartása tíz másodpercig, s a fájdalom máris enyhül vagy megszűnik.” – írja a könyv tájékoztatója.

A szerző, aki gyógytornász szakember egy sajátos módszert mutat be. Különböző gyakorlatokat ír le a fej, a nyak, a váll, a könyök, a kéz, a hát, a derék, a csípő, a térd, a vádli, a lábfej stressz okozta fájdalma esetére. Bárhol, bármikor a gyakorlatok alkalmazásával azonnali eredményt érünk el, a fájdalom illetve a kellemetlen tünetek megszűnnek.

Manapság már a közérzetjavító könyvek mellett a  praktikus könyvekről is publikálok az elmesenotven.hupont.hu közérzetjavító könyvek weboldalán.

Ezen a honlapon egyetlen dologról szól minden: könyvekről és azok rövid tartalmáról, témájáról. Olvasáshoz kedvcsináló.