Ismerj meg

Jelmondatom:

Derűsen, lelkesen, napról napra a jobb közérzetért!

Küldetésem

felhívni a figyelmet arra, hogy a jó erőnlét és a nyugalom bárki számára elérhető, még akkor is, ha már nem teljesen egészséges. Lehetőségeket mutatni, segíteni a pozitív változások eléréséhez. Derűsen, lelkesen, napról napra a jobb közérzetért!

 • Ki vagyok én?

  Bali Antalné vagyok, 57. éves (2017.). Remekül érzem magam a bőrömben, vidáman, energikusan. Jó kondiban vagyok és nyugalomban telnek a napjaim az állandó kihívások ellenére.

 • A kezdetek:

  Ez nem volt mindig így. A családon belüli problémák és a sok aggódás, a mindennapi taposómalom megtette a hatását. Pánikbeteg lettem. Állandósult a gyógyszerszedés, az orvoshoz járás. Voltak időszakok, amikor úgy éreztem minden rendben, kis idő elteltével azonban megint előjöttek a rosszullétek.  Ismét orvoshoz jártam, még több gyógyszert szedtem, már a szívemre is….. Ha valami gondom volt, bekaptam egy nyugtató tablettát. Ahogy mondani szokták:”…nem találtam a helyemet”. Kezdtem kétségbe esni. Aztán elhatároztam, hogy kezembe veszem a sorsomat.

 • Kezdtem egyre jobban érezni magam. Miért is?

  Tíz évvel ezelőtt vetődött fel bennem, hogy gyógyszerek nélkül is jól akarom érezni magam minden nap. Mit tegyek? Ha másnak sikerült nekem is fog – gondoltam. Az „egészségesebbé válhatok” gondolatára máris javulni kezdett a közérzetem. Egészséggel kapcsolatos könyveket olvastam, tréningekre jártam, az interneten keresztül előadásokat néztem. Ezek nyitották fel a szememet, hogy a kulcs nálam van. Az orvos segítséget nyújthat ugyan, az igazi változást az életemben a gondolkodásom, a magatartásom, a szokásaim megváltozása hozza majd . Ettől kezdve már gyakorlatban is alkalmaztam a látottakat, hallottakat. Sorstársakkal beszélgettem, egymást bátorítottuk. Mindezek hatására a pánikrohamaim megszűntek, a görcsös fejfájásaim elmúltak, egészségesebb lettem. A nyugtatókat, kedélyjavító szereket ma már nem ismerem. Cukorbetegségemre szedek tablátákat, ezen kívül  gyógyszerekre nincs szükségem,  csak vitaminokat fogyasztok azt is csak a télen.

 • Az eredmény

  Manapság orvos ritkán lát. Nyugtató tablettákat 2007. év óta nem szedek, jól tudok aludni. Ennek eredményeként, tíz év elteltével, sokkal jobb egészségnek örvendek, mint korábban.

 • Szeretnéd te is jól érezni magad a bőrödben?

  Akkor neked ajánlom a honlapomat.

  Sokan kérték meséljem el a pozitív változásaim titkát. Ezeket a titkokat, tapasztalatokat szeretném megosztani, hogy a nehéz helyzetekben segítséget jelenthessen.  

  Lelki és testi receptjeim gyűjteményét találod itt a mindennapok könnyebbé tételéhez.