Ismerj meg engem!

Szia! Bali Antalné, Teri vagyok.

Mottóm: Lelkesen, napról napra a jobb közérzetért.

Ismerd meg a történetem:

Küldetésem

felhívni a figyelmet arra, hogy a jó erőnlét és a nyugalom bárki számára elérhető, még akkor is, ha már nem teljesen egészséges. Lehetőségeket mutatni, segíteni a pozitív változások eléréséhez. Derűsen, lelkesen, napról napra a jobb közérzetért!

Kinek tudok segíteni?

Az elmúlt 13 évi tapasztalataimat és sikereimet megosztva azoknak a nőknek és férfiaknak, akik jobb minőségben, boldogabban szeretnének élni. Akik rossz kedvűek, egyre betegesebbek, fogódzót keresnek. Legyen az életvezetéssel, önértékeléssel, életmóddal, táplálkozással kapcsolatban és segítségre van szükségük. Tanácsok, gyakorlatok személyes problémákra, egyéni válaszokkal. Fontos, hogy a megoldás kulcsa mindenkinek a saját kezében van – helyette megoldani nem tudom – azzal, hogy akarja és kész a változtatásra, kitartó, türelmes. Online tréningemmel, Jókondiban-nyugalomban – Amíg eljutottam idáig – könyvemmel  egyéb módokon segítem a nőket és férfiakat.

Mindenkinek szüksége van egy tanácsadóra!

Miért válaszd Terit?

13 éve foglalkozom önismerettel, életvezetéssel. 6 éve osztom meg tanácsaimat az interneten. 47 éves voltam, amikor elhatároztam, hogy kezembe veszem a sorsom irányítását. Folyamatosan képeztem magam, ezáltal jártasságot, tapasztalatot szereztem.  Nehéz helyzetekben egyre jobb megoldásokat találtam. Az eltelt évek alatt sok embernek tudtam segíteni azzal, hogy átadtam a tudásomból. Csak olyan ismereteket, dolgokat osztottam meg másokkal, amiket saját bőrömön kipróbáltam, megtapasztaltam, átéltem. Időmet és pénzemet nem sajnálva kitanultam a technikát, hogy ezt a tudást, ami bennem van megoszthassam. Hiszem, hogy olyan tudnivalókat, jártasságot, gyakorlati ismereteket adok át, amelyek nemcsak nekem, hanem másoknak is hasznára válik. Nő vagyok, feleség, anya, nagymama. Nyugdíjasként is aktív az életem. Folyamatosan képezem magam és mindig újabb és újabb ötleteim vannak, dolgozok azon, hogy magam és mások életét jobbá tegyem. Boldoggá tesz, ha segítségemmel egy másik ember életében is pozitív változásokat idézhetek elő. Ilyenkor örülök és úgy érzem érdemes volt és érdemes ezzel foglalkozni. Hasznos a ráfordított energia. Pozitív változásaim titkait, lelki és testi receptjeim gyűjteményét szívesen osztom meg, hiszen hozzájárul a mindennapok könnyebbé tételéhez.

Légy egészséges és élj nyugodtan!

Az elmúlt évtizedben módszereimet alkalmazva energikus, vidám életet élhet bármely nő és férfi. Jó egészségben és nyugalomban töltheti napjait a mindennapos kihívások ellenére magánéletében munkahelyén egyaránt.

Pár szó az előzményekről.

Mi vezetett ahhoz, hogy változtatni akartam az életemen? 1996-ban diagnosztizáltak nálam pánikbetegséget. Rettentően szenvedtem. Folyamatosan orvoshoz jártam, gyógyszereket szedtem. Amikor úgy éreztem kikeveredtem a bajból, újból jöttek a rosszullétek. Az igazi változás életemben 2017-ben történt, amikor elhatároztam, hogy gyógyszerek nélkül is jól fogom érezni magam, egészséges leszek. Aztán jöttek a megtapasztalások, hogy az orvos segítséget nyújthat ugyan, a pozitívumokat a gondolkodásom, a magatartásom és a szokásaim változása okozza.
Igazi boldogságot és felszabadulást éreztem napról napra, mert egyre jobb lett az egészségem, a közérzetem. Hiszem, hogy bárki átélheti ezt a felszabadító érzést. Ezért biztatom az embereket gyakoroljanak és építsék be a a gyakorlatokat minden nap. Csak olyat tanítok, amit magam is átéltem, megtapasztaltam. Annyi törődéssel, megértéssel foglalkozom mások aggályaival, amelyeknek én is örültem, amikor segítséget kaptam. Nagyon sokat jelentettek számomra, tovább lendítettek és a kihívásokat könnyebben átéltem. Feltöltődtem energiával, sok-sok hasznos információval haladtam tovább utamon.

Aktívan élek. Zenélek, táncolok, énekelek. Cikkeket írok a blogomba. Fotózni is nagyon szeretek. Élvezem a nyugdíjas élettel kapott szabadságot. Minden nap az élet napos oldalán vagyok, még akkor is, ha körülöttem nem ez látszik, ha minden beborul. Élvezem, hogy meg tudom változtatni a hangulatot, a sajátomét és másét is. Szabadságot, békességet jelent ez számomra.

Ezt az életszemléletet szeretném átadni azoknak, akik nyitottak és készek a változásra. Akik hajlandók elismerni, hogy minden, ami történik, azt ők hozzák létre, a gondolkodásukkal bevonzva az eseményeket. Akik elkötelezettjei a jó közérzetnek.

Rólam mondták

“Nagy örömömre szolgál, hogy olvashattam a Jókondiban nyugalomban – Amíg eljutottam idáig – könyvet. Sok pozitív dolgot véltem felfedezni. Nagyon tetszett, hogy az író élethűen mutatta be a családját és ezzel is még színesebbé tette a könyvét. Mindenképpen csak ajánlani tudom. Nagyon tanulságos és sok pozitívumot lehet belőle tanulni.”

Stavinovszky Gáborzenész

A könyvről……Minden elismerésem, hogy ilyen őszintén és nyíltan beavattál a magán életedbe. Nagyon sokan vagyunk ilyen és hasonló helyzetbe, de sajnos nem mindenki ilyen nagy HARCOS. Sokan példát vehetnének rólad! Minden kép segítség a te példás küzdelmed.

Fintáné Varga Ági

…Sokat beszélgettem veled a pozitív gondolkodásról, amivel Te nagyon sokat segítettél nekem. El sem hiszed mennyit. …..nem tudok elég hálás lenni….

Kaubáné Kabai Krisztina

Gratulálok ehhez a gondos és hasznos útmutatáshoz……. Remélem sokan merítenek belőle ötletet, erőt. További sok sikert ehhez a nemes célkitűzéshez….

H. Gábor Erzsébetköltő és író

Mi mindenben tudok neked segíteni?

  • Ingyenes útmutatók, ötletek

    Elhatároztad, hogy erre van szükséged, mégis kételyeid vannak? Nem vagy biztos benne? Ingyenes útmutatóimmal segítek neked, hogy érdemes belevágnod!

  • Online tréningek

    Szeretnéd, ha otthon, saját időbeosztásod szerint haladnál? Problémáid megoldásához nem kell elutaznod, az internet adta lehetőségeket kihasználva személyes konzultáción vehetsz részt.

  • Személyes tanácsadás

    Mindenkinek kellene egy ember, aki segít abban, hogy jól érezd magad minden nap. Főleg a nehéz, stresszes helyzetekben. Egy kívülálló, előítéletek nélküli, akiben megbízhatsz, aki támogat, aki kiutat mutathat. Aki a legjobbat akarja és hozza ki belőled.

Eddigi eredményeim számokban

93+

Facebook követő

259+

Instagram követő

1900+

Pinterest teljes közönség