Légy energikus! Légy kiegyensúlyozott! Élvezd!

Légy energikus

Ha rossz kedvű vagy, ha rosszul érzed magad a bőrödben, egészségi állapotod visszatükrözi azt. Hiába negatív minden orvosi vizsgálat eredménye, ha belül másként érzel. Olyan praktikákat írtam le neked, amelyeket felhasználva remek állapotban leszel. Segítek neked kialakítani egy olyan életmódot, amit alkalmazva az energiád megsokszorozódik.

Hidd el, a leírtakon keresztül mentem, semmi tapasztalatot nem tartok vissza. A tudás amelyet átadok segíteni fog abban, hogy úgy érzed majd, mint akit kicseréltek. Jobb lesz a kedved, boldog és kiegyensúlyozott leszel.

Légy kiegyensúlyozott.

Ki nem szeretne kiegyensúlyozott, nyugodt lenni? Sokszor szenvedünk azok miatt a negatív feszültségekek miatt, amit nem tudunk kizárni az életünkből. Ilyenkor bánatosak leszünk, bosszúságot, aggódást, sőt fizikai fájdalmat érzünk.

Az elmúlt 12 évben sok embernek segítettem, hogy ismét nyugalmi állapotba kerüljön. Hihetetlen változásokat láttam. A higgadtságot az eseményekre adott reagálással tudjuk befolyásolni. Ha érdekel mutatok neked lehetőségeket, amelyek hozzásegíthetnek, hogy stresszes helyzetekben is nyugodt és és kiegyensúlyozott légy. 

Ismerd meg Terit

  • feleség, anya, nagymama
  • nyugdíjas, volt ügyintéző
  • a Jókondiban-nyugalomban alapítója, szerkesztője

Online minitréningek

Mostantól az otthonodban is találkozhatunk virtuálisan!

Szereted ha saját magad szabhatod meg az időbeosztásod? Saját magad oszthatod be a milyen gyakorlatokat akarsz csinálni és a tempót is te diktálod? 

Akkor szeretni fogod az online mini tréningjeimet. Minden megtalálható a kínálatban, amivel személyesen is foglalkozom! Mostantól virtuálisan találkozhatunk az otthonodban ! 🙂

Tudom, az indulás a legkritikusabb. Lehet, hogy már elhatároztad magad, hogy változtatsz a szokásaidon, jobban odafigyelsz magadra, de mégis….Ismered a mondást – Minden kezdet nehéz! – Ezzel sincsen másként. Nekem elhiheted, hogy érdemes rászánnod az időt és az energiát!

Kattints a gombra! Csak fogj neki és csináld! 

Rólam mondták

…Sokat beszélgettem veled a pozitív gondolkodásról, amivel Te nagyon sokat segítettél nekem. El sem hiszed mennyit. …..nem tudok elég hálás lenni….

Kaubáné Kabai Krisztina

Gratulálok ehhez a gondos és hasznos útmutatáshoz……. Remélem sokan merítenek belőle ötletet, erőt. További sok sikert ehhez a nemes célkitűzéshez….

H. Gábor Erzsébetköltő és író