Könyvajánló

Szeretek olvasni, mert a könyvekkel kikapcsolódom, ellazítanak, mindig találok bennük számomra értékes tartalmat. Milyen jó is az, amikor találunk egy-egy érdekes regényt, krimit, romantikus olvasmányt vagy akár ismeretterjesztő kiadványt. Már maga a kézbevétel is klassz. Illatát nem lehet összetéveszteni semmivel. Különös varázsa van. Az e-könyv és a hangoskönyv is hasznos, néha ezek használata is célszerű.

Ami könyveket itt a honlapon ajánlok  mindegyiket könyvtárból kölcsönöztem.  Nagy „könyvfogyasztó” vagyok. Havonta akár 10 könyvet is elhozok. Annyit olvasok, amennyire időmből futja. Ezzel a módszerrel sok-sok pénzt spóroltam meg, mivel csak az általam legértékesebbnek, legjobbnak vélt könyveket vásároltam meg. Azoknak, akik falják a könyveket, különösen ajánlom, hogy járjon könyvtárba.

Természetesen mindenkinek más és más könyv tetszik. Évek óta feljegyzem magamnak a számomra nagyon érdekes, vagy felejthetetlen könyveket. Annak reményében, hogy másnak megkönnyíti az olvasnivaló kiválasztását és más is szívesen elolvasná azokat, adom közre ajánlásomat.