„Azok a dolgok”

könyv margójára

Haemin Sunim:

Azok a dolgok,

amiket csak akkor látsz,

ha lelassítasz

„A világ az ami folyamatosan nyüzsög vagy az elmém?”

Haemin Sunim dél-koreai buddhista tanító és író. Az Egyesült Államokban filmezést tanult. Hogy sok-sok ember hallhassa tanításait gyakran járja a világot. Több mint egymillió követője van a facebookon.  Aki olvassa irományát a mindennapi élet kihívásaihoz kap segítséget. Könyve bestseller, a kiadott példányszám meghaladja a három-milliót. A kötet valós élethelyzetekből adódó kérdésekre reagál. Felhívja a figyelmet, hogy milyen fontos lenne a mai, modern világban is elbeszélgetni, megismerni mások véleményét, egy kicsit lassítani a tempón és jó kapcsolatokat ápolni.

Írásait kezdetben a közösségi médiában olvashatták. Sok embernek segített és szerzett belőle inspirációt helyzetének megoldásában. Az írót több kiadó felkérte könyvének kiadására.  Az emberek kérdéseire adott válaszok gyűjteményéből született a könyv, amely Koreában jelent meg először 2012-ben.

A remekül, olvasmányosan megírt mű történetekkel és tanácsokkal, bölcsességekkel tarkított. Többek között a pihenésről, az érzelmekről, a szenvedélyről, a kapcsolatokról, a szeretetről, az életről és még sok mindenről szól, ami mellett gyorsan tovább haladunk, ahelyett, hogy fontossága miatt lassítanánk és jobban odafigyelnénk rá.

Az olvasmány gyakorlatba ültetése hozzájárul a jó közérzet és nyugalom elmélyítéséhez, fenntartásához. 

Csatlakozom az íróhoz, aki azt ajánlja:

„Kívánom, hogy légy boldog, egészséges, és ne essék semmi bántódásod!”

Kérlek amennyiben tetszett a bejegyzés, lájkoljad és osszad meg az ismerőseiddel!