Egy korty derű V. Kulcsár Ildikóval

a tatabányai József Attila Megyei Könyvtárban

Az újságírónő írásai, levelezési rovata a  Nők lapja Magazinból ismerős. Hétvégén vele találkozhattunk, aki nagy sikerű könyvek írója is.  Az előadás címe, az egy korty derű …., az egyik könyvének a címe.

Az írónő elmondta, hogy felhívás  akart lenni az emberek felé, hogy vegyék észre és éljék át a mindennapi apró örömöket. A délután fő témája a jól működő család és annak fontossága volt. Tanácsokat kaptunk a nő és férfi együttélés javításához. Szó esett még az anya és gyermekének szoros kapcsolatáról, olyan érzésekről, amelyek az embereket életük végéig, sőt azon túl is elkísérik.  Jó hangulatban múlattuk az időt, sokat nevettünk. Az írónő könyveiből Hódossy Ildikó és Sisa Mária olvasott fel pár novellát. Megható pillanatokat éltünk át, könnyes lett a szemünk az anyukákról szóló Mennyország, paradicsom utca hallatán.

A jól sikerült előadás rövidsége miatt az anyák és fiaikkal kapcsolatos téma sajnos elmaradt, így a Fiús anyák kézikönyvéből a Nem kell neki az én fiam? novellát sem hallhatta a nagyérdemű. Az előadásra készülve többször is felolvastam  a novellát. A családomnak és nekem is nagyon tetszett.

Úgy gondoltam, hogy itt a blogomban közreadom a hangos novellát, remélve, hogy mások is jól szórakoznak majd rajta.

Hallgassátok legalább olyan nagy szeretettel, mint ahogy én a hangos novellát készítettem.

Kérlek továbbítsad annak, akiről úgy gondolod, hogy szívesen meghallgatná! 

A hozzászólásokban írd meg, hogy milyen témákról olvasnál, hallanál szívesen!

Kérlek továbbá, hogy amennyiben tetszett a bejegyzésem, illetve a  hangos novella a hozzászólások alatt, lájkoljad. Erről fogom tudni,  hogy hány embert érdekelt.

Köszönöm.

Ha még egészségesebben és jól szeretnéd érezni magad ajánlom neked az öt tippet és a 154 pozitív megerősítést tartalmazó kártyát.

Ide kattintva, a keresztneved és az e-mail címed megadásával tudod letölteni az ingyen tippeket és ajándékba kapod hozzá a kártyákat is.