Jó hobbi a felnőtt színező

A színezés a felnőttek színezőkönyvében stresszoldó, pihentet, energiával tölt el, örömet okoz.

A hobbiknak széles skálája van. Most egy olyan hobbiról írok, amit pár éve ismertem meg. Férjem hívta fel rá a figyelmemet, milyen szép rajzok vannak a felnőttek számára készült színező könyvben.  Mint megtudtam ez egy könyvsorozat, amely az egyszerűtől a bonyolult formákig tartalmaz mintákat, rajzokat. Ezeknek a rajzoknak  a kiszínezésével pihenhetünk és egyben kreatívkodhatunk, fejleszthetjük a koncentrációt.

Mindig nagyon szerettem volna rajzolni, de ez a tálentum sajnos nem adatott meg nekem. Nem is nagyon foglalkoztam vele. De az a könyv, amit akkor néztem éppen felkeltette a figyelmemet.  Pozitív megerősítéseket tartalmazott és sok-sok szép rajzot, amit saját elképzelés szerint színezhettem ki. Megvettük és buzgón el is kezdtem színezni.

Anyósom tudtam, hogy mindig szeretett rajzolni, kézimunkázni. Úgy gondoltuk, hogy ő is örülni fog egy ilyen színező könyvnek. Ezért tavaly születésnapjára „Kreatív színező a koncentrációért” című könyvvel és jó minőségű színesceruzákkal leptük meg. Azonnal beleszeretett, hobbijává vált.

A könyvet meseszépé színezte. Olyan kompozíciók születtek belőle, hogy nem győztük csodálni a türelmét és azt a tehetségét, amellyel a színeket kiválogatta.

Nagy gyászban volt, amikor elkezdte. A párját veszítette el, akivel az egész életét élte. Ez a hobbi nagyban hozzájárult a veszteség feldolgozásához. A színek kavalkádjából egyedivé, széppé tudta varázsolni a fekete-fehér lapokat. Színei és a módszer amellyel készítette saját kútfőből eredt. Akinek megmutatta, mindenkinek tetszett, többen kedvet kaptak a színezéshez. A könyvet 2017.08.01-től kezdte színezni és 2018.05.02-án fejezte be. Nagyon sok idő és energia van benne. Azóta is színez, jelenleg a mandalákat tartalmazó könyvet. A színek összeállításához rendkívüli érzéke van, harmóniát tud varázsolni a papírra. Elmondta, hogy napközben, világosban a legjobb színezni. Élvezi, ahogy a keze alatt egyre szebbé varázsolja a lapokat.

Ez a hobbi nagy odafigyelést, koncentrációt igényel. Stresszoldó hatású. Mindenkinek ajánlott. Megnyugtatja a háborgó lelket. A jókedvűt még vidámabbá varázsolja. Pihentnek és energikusnak érzi magát az ember színezés után. Nagyon jó elfoglaltság. Szép zene mellett remek kikapcsolódás.

A rajzok színei mintaként is szolgálhatnak másoknak. Akit érdekel keressen.

Megjegyzés: A képek a Kreatív színező a koncentrációért című könyvből készültek.

Ha még egészségesebben és jól szeretnéd érezni magad ajánlom neked az öt tippet és a 154 pozitív megerősítést tartalmazó kártyát.

Ide kattintva, a keresztneved és az e-mail címed megadásával tudod letölteni az ingyen tippeket és ajándékba kapod hozzá a kártyákat is.

Kérlek a hozzászólásokban írd meg, hogy miről olvasnál szívesen!

Továbbítsad annak, akinek úgy gondolod, hogy szüksége van rá!

Kérlek továbbá, hogy amennyiben tetszett a bejegyzésem, a hozzászólások alatt, lájkoljad, hogy tudjam hány embert érdekel ez a téma!

Köszönöm.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük