Te is szereted a jó könyveket?

Vannak nagyon jó ismeretterjesztő könyvek, amelyek rendkívül érdekesek!

A könyv is, mint oly sok más természetesen egyik embernek érdekes, a másiknak nem annyira. Az a jó, hogy mindenki talál magának valót.

Sokan szeretünk olvasni, nők és férfiak, gyerekek kedvelik a könyveket. Varázsa van annak, amikor mi magunk képzeljük el a szereplőket, a szituációkat. Megmozgatja a fantáziánkat és beleéljük magunkat a történetbe. Remekül szórakozunk, és még napok, hónapok múlva is eszünkbe jut egy-egy történet a kedvenc regényünkből.

Regények mellett érdemes csemegézni más témájú könyvekből is. Nem vesznek össze a különböző témájú olvasmányok.

Szerencsére újból azt látom, hogy egyre többen szeretnek olvasni. Szakemberek szerint az olvasásnak számos jótékony hatása van. Biztosan sokan hallottátok, hogy javítja a memóriánkat, serkenti az agyunk működését, jobban tudunk összpontosítani általa, magabiztossá teszi a társalgásunkat, növeli a tudásunkat. Könnyebben kifejezi magát, aki sokat olvas.  és aki sokat olvas az agyát frissen tartja.

Igazából most nem ezekről a szórakoztató könyvekről, hanem olyan könyvekről szeretnék szót ejteni, amelyek a mindennapjainban segítenek eligazodni, tanácsokkal, ötletekkel látnak el bennünket.

A közérzetjavító könyvek weboldalt, 2013-ban nyitottam meg, hogy az ötvenéven felülieknek segítsenek a jó közérzet fenntartásában.

Az ott ajánlott könyvekből sok ismeretet merítettem, amit folyamatosan fel tudok használni hétköznap és ünnepnap egyaránt. Nagy mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy jobban érezzem magam a bőrömben.

Újabban a közérzetjavító könyvek mellett praktikus könyvekről is írok az elmesenotven.hupont.hu  weboldalán.

Ezen a honlapon a könyvek rövid tartalmáról és támájáról olvashatunk.

Aki szereti az ilyen jellegű olvasmányokat biztosan talál magának „hasznos könyvet”. A bennük lévő tudás megszerzése pedig valószínűleg mindenkinek csak a javára válhat.

Ide kattintva ízelítőt kapsz az oldalról: 

101

praktika

Varrás

– 101 nélkülözhetetlen jó tanács –

varras_101_tipp.jpg

Ez a könyv nélkülözhetetlen, azoknak akik kézzel, vagy géppel varrnak, vagy szeretnének varrni. Akik eddig hobbiként szabtak és varrtak, azok is nagy hasznát vehetik ennek a könyvecskének.

Tele van jobbnál jobb ötletekkel, tippekkel, tanácsokkal……………

Ha érdekel mit  tegyél, hogy egészségedre pozitív hatással legyen és még nyugodtabbá válhass a stresszes mindennapokban, akkor a következő tippeknek és kártyáknak biztosan hasznát veszed!

Ide kattintva töltheted le az 5 tippet és ajándékba kapsz még 154 db pozitív megerősítéseket tartalmazó kártyát is.