Levelek egykori önmagamtól

I. rész

Átéltél nehézségeket, amelyeket úgy érezted itt a vég, ezt már nem tudod elviselni? Emlékszel milyen nehéz volt túljutni rajta?

 

A bejegyzés célja, hogy saját példámon keresztül érzékeltessem a jó közérzet elérése egy folyamat, nem megy egyik napról a másikra.

 

Ahogy az időjárás változik mi magunk is könnyebb és nehezebb időszakokat élünk át. A betegségek, csalódások, munkahelyi, családi konfliktusok, gyász….és még sorolhatnám tovább…….. hozzátartozik az emberi léthez.  Sokszor elég, ha türelmesen várunk és rendeződik a problémánk, máskor nekünk kell másként beszélnünk, cselekednünk, a dolgokhoz viszonyulnunk.  

 

Az optimistának is muszáj törődnie az útját keresztező nehézségekkel. Megtanulni, hogyan lehet megváltoztatni a borongós hangulatot és megerősödni testileg-lelkileg.

Szilánkok…

1995. év eleje

Szia, ……ma nagyon kikészültem. Férjem munkanélküli lett. Itt a két gyerek, a családi ház felújítása a kezdeteknél tart……

1995. év közepe

Szia,….. úgy nézz rám, hogy én vagyok most a „családfő”. Páromat annyira megviselte állásának az elvesztése, hogy azóta is beteg. Vállalkozásba kezd….

1995. év vége

Szia……dolgozom, családomat pesztrálom, háztartást vezetek, autóvezetést tanulok, zenélek …..fáradt vagyok. Mostanában többször is előfordult, hogy hányinger kínzott, a szívem majd kiugrott a helyéről….azt hiszem orvoshoz fordulok. A páromnak nem jött be a vállalkozás.….Munkahelyek váltják egymást….

1996. év eleje

Szia,…. az orvosi kivizsgálás eredménye: pánikbetegség. Hát, ez meg micsoda? Te hallottál ilyenről, mert én eddig nem. Utána nézek…..

1996. év tavasza

Szia,…. szépen vagyok, tele gyógyszerekkel. A szapora pulzusra, koleszterincsökkentésre, hajszálér tisztításra, nyugtatókat, hangulatjavítót tablettákat szedek, hogy elviselhető legyen minden nap. Nem, nem vagyok betegállományban, dolgozom. Voltam már jobban is!….

1996. ősszel

Szia, …….félek, hogy észreveszik rajtam, hogy más lettem. A nyugtatóktól lassú lettem, olyan vagyok, mint egy alvajáró. Állandóan vizet iszom, ha kell, ha nem. Részben elhagyhattam a nyugtató tablettákat,a Prozacot nem, már csak a Xanaxot szedem, de ez is elég ahhoz, hogy a koncentrációba bezavarjon…..Pocsékul érzem magam. Azt mondják, nem látszik rajtam…..

1996. év vége

Szia, …… úgy örülök….az orvos szerint meggyógyultam, már nem vagyok pánikbeteg. ……Az ünnepek alatt megint rosszul éreztem magam, sebaj elmúlt…..

1997.

Szia, …..azt hiszem visszaestem. Kiújult a betegségem. A családommal is minden bajom van. A férjemet és a gyermekeimet idegeneknek érzem, hiányzik belőlem valami…….tele vagyok tüskékkel, folyton úgy érzem semmi nem jó, amit csinálok, mintha ellillant volna belőlem és másokból is a szeretet…… Azt hiszem nagy a baj.

Hamarosan folytatódik……..

….a pozitív változásért keményen meg kellett dolgozni. Megérte! Megérte a fáradságot! Megérte, mert csak az eredmény fontos, csak az számít, hogy jobbá vált az életem.

Ha további bejegyzéseket is szeretnél olvasni kattints ide.  >>>>>>>>>>>

Ha még egészségesebben és jól szeretnéd érezni magad ajánlom neked a tippeket és a pozitív megerősítő kártyákat. 

5 tippet és 154 db pozitív megerősítéseket tartalmazó kártyát itt tudsz ingyen letölteni >>>>>>>>

Kérlek amennyiben tetszett a bejegyzésem, alatt, lájkoljad!

Ha érdekel, hogyan tudtam elhagyni sok-sok nyűgömet és milyen módszerekkel sikerült megvalósítanom, hogy jobb lett az egészségem és nyugodatabbá váltam a mindennapok nehézségei között is itt találod meg e-könyvemet, amelyből megtudhatod.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük